Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, melyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Tetováló ragasztó csillámporokhoz, extra, 5 ml

Ár:
1.788 Ft
Várható szállítás: 2020. március 04.
Szállítási díj: 1.378 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Tetováló ragasztó csillámporokhoz, extra
Mérete: 5 ml

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Tetováló ragasztó csillámporokhoz, extra
Mérete: 5 ml

Bőrbarát, víz alapú csillám tetoválás ragasztó, mely arra szolgál, hogy a csillámport -glitter- tartósan rögzítse az emberi bőr felületén. A glitter body art (csillámfestés vagy csillám tetoválás) legfontosabb kelléke. A tároló üveg ecsetes tetővel ellátott. Ez segíti a ragasztó könnyű felvitelét akár festősablonos, akár szabadkezes csillám tetoválás esetén.

Alkalmazása előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani speciális bőrtisztítóval. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Ha egy órán keresztül nem kerül a felületére csillámpor, strasszkő, akkor is ragadni fog. Amint lefedjük csillámporral vagy strasszkővel, azokat erősen a bőrhöz rögzíti, és többé nem ragad.
Miután elkészült a csillám tetoválás, gond nélkül hozzáérhetünk. Víz is érheti, az nem oldja a ragasztót.

A csillámfestés ezzel a ragasztóval 5-16 napig a bőrön marad, de ha vigyáznak rá, akkor akár három hétig is.
Az Extra ragasztóból kevesebbet kell a bőrre vinni, mint a gél vagy zselés ragasztókból, így egy üvegből több minta festhető meg, mint zselés ragasztóval.

Az 5 ml-es kiszerelés kb. 50 db átlagos, festősablonnyi minta megfestésére elegendő.

Alkalmazás:
Használata előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani speciális bőrtisztítóval. Vigyük fel a bőrre a ragasztót nagyon vékony régegben. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Feltétlenül várjuk meg, amíg ez megtörténik, mert a csillámport csak ekkor tudja tartósan rögzíteni. Minél tovább várunk a csillámpor felvitelével, míg a ragasztó a bőrön van, annál jobban fog ragasztani. Ha egy órán keresztül nem kerül a felületére csillámpor, strasszkő, akkor is ragadni fog. Amint lefedjük csillámporral vagy strasszkővel, azokat erősen a bőrhöz rögzíti, és többé nem ragad. Miután áttetszővé vált a ragasztó a bőrön, alaposan nyomkodjuk bele a csillámport.
Miután elkészült a csillám tetoválás, gond nélkül hozzáérhetünk. Víz is érheti, az nem oldja a ragasztót. Azonban a felvitel után kerüljünk mindenféle mechanikai hatást, mely koptatná az elkészült festést (ruha, törölköző dörzsölése...), fürdés közben pedig hagyjuk, hogy a víz csak keresztülfolyjon a festett bőrön. Kézfejről, illetve olyan helyről, ahol rendszeresen dörzsölődik, mindig hamarabb kopik le a festés, mint a test egyéb részeiről (pl. a bokán tovább megmarad a csillám tetoválás minta).
A ragasztót használat után mindig alaposan zárjuk le! Tároljuk hűvös helyen. Ha sűrűsödik vízzel hígítható: 5 ml ragasztóhoz 1 csepp víz adható.

4 éves kor alatt nem ajánlott. 4 éves kor felett gyermekek által felnőtt felügyeletével végezhető a testfestés. Érzékeny bőrűek kerüljék a ragasztó alkalmazását.
A csillám tetoválás illóolajjal, vagy olajos törlőkendővel távolítható el.