Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát, melyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod.

 

Elfogadom
Termékek Menü

Tetováló ragasztó - 14ml

Ár:
4.014 Ft
Várható szállítás: 2019. október 30.
Szállítási díj: 1.378 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Tetováló ragasztó, extra
Mérete: 14 ml

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Tetováló ragasztó, extra
Mérete: 14 ml

Bőrbarát, bevizsgált ragasztó csillám tetováláshoz, mely arra szolgál, hogy a csillámport tartósan rögzítse az emberi bőr felületén.
A tároló üveg ecsetes tetővel ellátott. Ez segíti a ragasztó könnyű felvitelét. A képen látható 14 ml-es kiszerelés vékony, hegyes ecsettel kapható. Ezzel szép indákat, vékony vonalakat, kontúrt is festhetünk szabad kézzel.
Minél vékonyabb a ragasztóréteg a bőrön, annál tartósabb a minta.

Tulajdonsága:
- bőrbarát, vizes bázisú ragasztó csillám tetováláshoz
- gyermekek bőrén is biztonságos
- kb. kétszer annyi mintára elegendő, mint egy ugyanekkora kiszerelésű zselés ragasztó
- könnyebben felfesthető a zselés állagú ragasztókhoz képest
- minél vékonyabban festjük fel és minél tovább várunk (akár 3 perc) a csillámpor felvitele előtt, annál tartósabb lesz a minta
- vékonyabban vihető fel, mint a zselés ragasztók
- akár három hétig is tartós csillám tetoválást kapunk
A hozzá csomagolt használati útmutatóban további tippek olvashatók a szép és tartós csillám tetoválás minták készítéséhez.

Alkalmazás:
Használata előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani speciális bőrtisztítóval. Vigyük fel a bőrre a ragasztót nagyon vékony régegben. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Feltétlenül várjuk meg, amíg ez megtörténik, mert a csillámport csak ekkor tudja tartósan rögzíteni. Minél tovább várunk a csillámpor felvitelével, míg a ragasztó a bőrön van, annál jobban fog ragasztani. Ha egy órán keresztül nem kerül a felületére csillámpor, strasszkő, akkor is ragadni fog. Amint lefedjük csillámporral vagy strasszkővel, azokat erősen a bőrhöz rögzíti, és többé nem ragad. Miután áttetszővé vált a ragasztó a bőrön, alaposan nyomkodjuk bele a csillámport.
Miután elkészült a csillám tetoválás, gond nélkül hozzáérhetünk. Víz is érheti, az nem oldja a ragasztót. Azonban a felvitel után kerüljünk mindenféle mechanikai hatást, mely koptatná az elkészült festést (ruha, törölköző dörzsölése...), fürdés közben pedig hagyjuk, hogy a víz csak keresztülfolyjon a festett bőrön. Kézfejről, illetve olyan helyről, ahol rendszeresen dörzsölődik, mindig hamarabb kopik le a festés, mint a test egyéb részeiről (pl. a bokán tovább megmarad a csillám tetoválás minta).

A képen látható 14 ml-es csillám tetoválás ragasztó 120 db átlagos festősablonnyi csillám tetoválás megfestésére elegendő.
A csillámfestés ezzel a ragasztóval 5-16 napig a bőrön marad, de ha vigyáznak rá, akkor akár három hétig is.

A ragasztót használat után mindig alaposan zárjuk le! Tároljuk hűvös helyen. Ha sűrűsödik vízzel hígítható: 5 ml ragasztóhoz 1 csepp víz adható.

4 éves kor alatt nem ajánlott. 4 éves kor felett gyermekek által felnőtt felügyeletével végezhető a testfestés. Érzékeny bőrűek kerüljék a ragasztó alkalmazását.
A csillám tetoválás sebbenzinnel gyorsan eltávolítható.